Japanase cultuur

Japanse gezichtsreflexologie

Japanse gezichtsreflexologie

De Japanse gezicht reflexologie behandeling wil ik graag onder uw aandacht brengen. Hierbij worden de reflexen van orgaanzones en acupunctuur punten in uw gezicht behandeld, om veroudering tegen te gaan maar ook om te ontspannen bij klachten zoals vermoeidheid, stress en hoofdpijn. Om uw huid te verzorgen gebruik ik cosmetische producten, zoals oliën, gezichtsmaskers, en warme en koude componenten ter afsluiting. Deze producten zijn geschikt voor de gevoelig huid. Als u dit wilt, neem ik voorafgaand aan de behandeling en na de behandeling een foto van uw gezicht. Het resultaat van de massage is hiermee te vergelijken. U zult verrast zijn van het verschil! De vermoeidheid van uw oogopslag zal zijn verminderd of zelfs zijn verdwenen en de huid heeft een gezonde hydratatie gekregen.

Geschikt voor ontspanning of voor een bruiloft of andere evenementen, waarbij u er goed uit wilt zien.

*nb. De Japans gezichtreflexologie behandeling komt niet in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar.

Reiki-magnetiseren

Reiki is een Japanse filosofie, die ons leert over energievelden waarbij met beide handen energie wordt doorgegeven. Reiki is de behandeling welke gebaseerd is op de overdracht van energie. Met bepaalde handposities behandel ik de voorkant en achterkant van uw lichaam met kleren aan. Tijdens mijn consult ben ik een ‘doorgeefluik’ van de Reiki energie. Ik geef u niet mijn eigen energie, maar de universele energie, welke in alle levende wezens aanwezig is. Dat wordt bedoeld met de Reiki energie. Deze behandeling is niet bedoeld ter vervanging van reguliere geneeskunde of andere vormen van therapie, maar kan een mooie aanvulling daarop zijn. Mijn handen hebben magnetiserende krachten. Magnetiseren houdt in, dat er een polariteitsenergie wordt overgebracht waardoor lichaam weer in balans gebracht wordt en klachten af nemen. Denkt u eens aan de wisselingen van de seizoenen. Voor velen kan dit een probleem zijn. Weersveranderingen van warmte naar kou, van zomer naar winter, geven voor sommigen energie problemen. Heeft u een tekort aan energie? Dan kan voor u een Reiki-magnetiseren behandeling een uitkomst zijn.

Een Reiki behandeling kan voor vele doeleinden worden ingezet, bijvoorbeeld ter behandeling van hoofdpijn, reuma, slapeloosheid, of chronische ziekten. Behandelingen duren gemiddeld 30 minuten.

*nb. Reiki-magnetiseren behandelingen komen niet in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar.

MAAK EEN AFSPRAAK

U bent welkom in mijn praktijk